Ce faci daca persoana iubita vrea sa te paraseasca sau a facut-o deja

ofera-i-sex-de-calitate

Jumatatea ta se gandeste destul de serios sa se desparta de tine? Ai inceput sa simti asta sau a inceput sa iti dea semne clare ca nu mai e atrasa de tine? Sau esti in situatia in care deja s-a despartit de tine, iar acum viata ta a devenit un „calvar”?

N-ai fi crezut niciodata ca lipsa ei iti va face atat de mult rau. Te simti distrus si o vrei inapoi cu bune si cu rele.

Daca te afli intr-una din situatiile de mai sus sau ceva asemanator, in primul rand, nu trebuie sa te opui dorinei ei, sub nicio forma sa nu o intrebi de ce face asta sau, mai penibil, sa ii spui ca nu ii dai voie sa faca asta…

Cum faci sa o recastigi?

Ei bine, se poate. Se poate sa iti recastigi persoana iubita, dar din pacate nu am o formula magica pentru asta. O sa iti zic ce sa faci, iar resul depinde de tine. Un prim pas este sa nu faci vreo incercare acum cand tu esti „distrus”. Va fi o incercare in disperare cu efect zero sau daca se va intoarce, se va intoarce din mila si asta n-o sa dureze prea mult.

In prima faza treci mai departe: arata-i ca esti puternic sau macar ca incerci sa fii. Sub nicio forma nu ii spune cat de mult ii duci lipsa sau cat de naspa a devenit viata ta fara ea. Demonstreaza-i ca nu esti vreun smiorcait care ar face orice sa revina totul la normal. We don’t like drama.

Constientizeaza faptul ca ea nu il mai place pe „vechiul tu” si de aceea a ales sa isi traiasca viata fara tine. De aceea, tu va trebui sa devii mai bun. Devin-o o versiune mai buna a ta. Ea a ales sa se desparta de tine pentru ca nu ii placeau anumite aspecte sau pentru ca nu se mai simtea atrasa de tine. Asa ca, impaca-te cu ideea si alege sa investesti in tine, in masculinitatea ta, in dezvoltarea ta personala. Pentru  a-i starni atractie si de data asta, una puternica, ea are nevoie sa vada in tine un om nou, un barbat adevarat.

Ia tot ce ti-sa intamplat ca ceva constructiv pentru tine, caci asa si este. Acum e momentul in care iti intaresti caracterul, iar mai departe investeste in dezvoltarea ta personala si in dezvoltarea masculinitatii tale. Cu un simplu search pe Google vei gasi cateva site-uri bune care se ocupa cu asta, iar in felul asta ma vei scuti pe mine de situatia in care sa fac reclama vreunui site.

Lasă un comentariu